1 kg kycklinginnerfile
2 dl vispgrädde
2 dl creme fraiche smaken karljohan citron timjan
1 dl vanlig creme fraiche
1 hackad gul lök
Curry och salt
1 kycklingbuljingtärning
Gör så här:
Stek kycklingen så den nästan är klar. Lägg i löken och fräs den tillsammans med kycklingen. Salta och strö över curry.
Lägg i creme fraicher, vispgrädde och smula sönder buljongtärningen i röran.
Blanda samman allt.
Låt småputtra ca 10-15 min. Smaka av och rör om emellanåt. Tillsätt Eventuellt mer curry.
Servera med potatis, ris och sallad.
Betyg: övergott. Alla åt enormt mkt. Ni ser ju själva i grytan. Blev inte mkt till kort. Olivia sa flera ggr att det var gott. Mkt högt betyg det.
SMASK!!
Jäkligt god kycklinggryta
Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.