Livet runt 40

3,5 kg keso!

Det är lite av vad min kundkorg innehöll idag när vi var och handlade på Kvantum. Jag plockat nästan rent i kyl(skåps)disken och jag kan nog gissa vad mitt kundbrev innehåller nästa månad.
Jag kommer nog få 20% på Keso, varor jag brukar köpa.
Fast det är ju inte ofta det stämmer. Jag köpte honung en gång för typ hundra år sen och sen kom lilla brevet från ICA där de gladeligen informerade mig om att jag minsann köpte honung för mina pengar och fick därför rabatt på detta nu.
KEH?
Jag försökte dra mig till minnes när sjutton det var jag köpte det senast, men kunde inte minnas detta. Då är det tur att man har ICA kundblad minsann.
Ska bli väldigt intressant att göra egen ostkaka – vetemjölsfri dessutom. Asbra.
Något jag däremot inte ser framemot är att skala 9 dl mandlar. Fatta mängden. 9 big ones! nine. neun. Sweet lord. Kanske skulle ha investerat i de färdigskalade som var några kronor dyrare, men då kom snål-Ove fram i mig och tog hand om min plånbok.
Återkommer om jag ångrar mig. Dessa superlimslimmade fingrarna ska imorgon skala 9 (om ni glömt) dl mandlar.
Yeah yeah.
Det är morgondagens bekymmer.
Ikväll njuter vi av mandelfria fingrar och käkar köttfärssås (gjord på inte mindre än 1 kg köttfärs, 1 pkt bacon, färska champinjoner). Det finns och blir över. Tur att vi är så många i vår familj (2 st vuxna och 1 korv). Vi kommer få äta köttfärssås så ögona blör, men dock jäkligt skönt att slippa fundera på vad man ska käka för lunch imorgon.
Ack så smart man är ibland. Som löser morgondagens bekymmer idag (dock inte mandlarna).
001

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.