Livet runt 40

Så gick en dag..

Vardagarnas vardag har det varit idag.
Jobba 7.15-16. Hem och hämtade barnen. Käkade pannkakor. Jag och Olivia drog till Kvantum och handlade veckans varor (dessutom 10 kronors varor.. I like it). Olivia hade en egen liten vagn och jag den stora. Hon ställde sig i vägen för folk och glodde ut andra barn under tiden vi handlade. Tänk om vi vuxna skulle göra så.. ja det där med att glo ut folk då, ställa sig i vägen för folk i en mataffär är ju ingen konst.
Hem och käkade hallon och risgrynsgröt. Läste böcker för Petter, alltid samma böcker Pinos dagis, Knappboken och Nicke Nyfiken. Sjöng Trollmors vaggvisa 2 ggr och satt i Olivias säng under hennes täcke tills han somnade. Det tog max 5 min, men jag satt kvar ändå och kollade klart på dagens Hem till Gårdenavsnitt. Det är så spännande nu ska ni veta. Idag skedde det ett mord. Nu ångrar ni va att ni inte kollar?
Nu har jag krängt 3 rostmackor(Rosta från Pågen vad annars?!) och kollat klart på det sista avsnittet av HTG.
Mycket vardag i dagens vardag. En sån där dag som det bara rullat på med sysslor och helt plötsligt är det dags att sova.
Jo.. jag ska även skicka iväg en reklamation på en lampa vi köpt hos IKEA. Den började lukta konstigt idag och är tokvarm i själva foten. Känns inte så trevligt..
Så där har ni min dag.
Hej på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.