Livet runt 40

Julstök, bök och bak

Nästa helg är vi borta hela helgen, mitt i adventsstöket. Jag som älskar att pynta och fixa. Jag pyntar gärna länge innan jul och tar bort ”skiten” på annandagen.
Så i helgen blir det stök och bök och sätta upp stjärnor och pynta. Bäst att köpa på sig massor av glödlampor, för nu ska elräkningen stiga.
Jag har även börjat planera vad jag ska baka inför jul. Än så länge står saffransbiscotti, Rocky Road, risbräck och snöbollar.
Jag har sånt julpepp nu (kan man inte tro då samtliga julklappar står och hånskrattar åt mig oinslagna i garderoben) och nu jäklar börjar nedräkningen inför själva julfirandet.
Så förutom att köpa på mig en massa glödlampor ska det inhandlas juleklänning (förhoppningsvis om inte någon tant hinner före) och så ljung och annat. Jag måste plantera och göra fint utomhus nu. En helg som är ”ledig” förutom att vi är fullbokade, men vi ska vara hemma..
Sen kommer både veckor och helger gå av bara farten då det kommer bli övertid på jobbet, julfest, Olivias 3 års kalas och annat. Så nu jäklar får man smida medan kvinnfölket är hemmave och masnfölket är bättre i ryggen.
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.