Livet runt 40

Konsten att välja kläder

På vab dag 3 drog jag och barn 2 iväg till stan. Laddad med massor av rabattkuponger att utnyttja i diverse butiker och ett barnbidrag som brände i fickan.
Letade efter mjukisbyxor till Petter och något snyggt till yours truely. Hittade fina mjukisar på både KappAhl och Lindex och med rabattkuponger och % blev det väldigt lågt tvåsiffrigt. Nästan gratis.
Till mig själv drog jag till med en riktigt snygg grön flanellskjorta från Carlings. En utan rabattkuponger eller %, men min present till mig själv efter mycket övertid. 299kr. Det var jag värd.
Tänkte kolla skor med, men vet inte hur mycket pengar vi har kvar att röra oss med när räkningar är betalda, så jag avvaktar.
Släntrade förbi Lindex och såg en ursnygg klänning. Jag såg en ursnygg jag bara såg mig i till en eventuell julfest på jobbet, MEN såg kom det en tant i sina övre medelålder och tog samma klänning. Måttade på sig själv och gick iväg.
Alltså.. jag blir så knäpp där. Ser jag en tröja eller klänning jag är sugen på och så kommer det en typ tant eller pensionär och köper lika, då känns det helt plötsligt inte lika roligt längre och tröjan man köpt känns lite felköpt. Antingen försöker pensionären att bli föryngrad eller så försöker jag föryngra pensionärskläderna. Eller än värre när det kommer en högt tuggummituggande tonåring som grabbar tag om samma plagg. Då känner jag mig som jag försöker hänga med kidsen.
Är det någon som hänger med vad jag menar?
Dagens ilandsproblem jag vet. Klänningen jag spanat in är dessa:

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa L

    Jag köpte en snygg blommig blus som va hur snygg som helst till jeans. Första gången jag har på mig den så mötet jag en TANT på Slottsbacken som har på sig samma blus till vadlång, plisserad kjol. F-n vad jag inte kände mig snygg längre….

    1. MissJoi

      Haha.. ja då förstår du ju! Man vill gärna krypa ur skinnet och byta kläder där och då. Tanten kände sig säkert väldigt ungdomlig och ärtig 😀

  2. Milla

    Förstår precis! Jag vill tydligen bli ett barn igen då jag la märke till en tös i mellanstadiet i en skolkatalog som hade samma topp från HM med dödskallar på som jag har!! Funderar på att hänga den längst in i garderoben o glömma bort den!!