Nu är det torsdag och vi kör igång med första receptet. Det kommer ifrån Lisa som inte har några direkta mått vad ni behöver, men man får ta lite på en höft vad som känns bra.
Så här skriver Lisa:
Först gör man en potatisgratäng med riktigt mycket grädde. Krydda gratängen med kryddan Persilade.
Medans gratängen är i ugnen så helsteker du fläskfilé och ett par kycklingfiléer.
Blanda ihop grön pesto, créme fraiche, salt, olivolja, hackad roman sallad och delade körsbärs tomater.
Lägg salladen i botten på en stor serveringstallrik. Lägg potatisgratängen över salladen, skär sedan köttet och kycklingen och lägg över potatisen.
Njut!!
Medans gratängen är i ugnen så helsteker du fläskfilé och ett par kycklingfiléer.
Blanda ihop grön pesto, créme fraiche, salt, olivolja, hackad roman sallad och delade körsbärs tomater.
Lägg salladen i botten på en stor serveringstallrik. Lägg potatisgratängen över salladen, skär sedan köttet och kycklingen och lägg över potatisen.
Njut!!
bild från Google
Vill du vara med i nästa veckas recept? Maila ditt recept till [email protected]