Livet runt 40

Gårdagen och morgonen

Väl hemma efter jobbet igår satte jag igång storkok av maträtter. Inte mindre än 3 stycken stod och puttrade på spisen och gjorde sig klara i ugnen. Himlans skönt faktiskt.
Andy brukar ju göra mat på veckorna, men det blir inte riktigt som jag vill. Han glömmer ofta lök, vitlök och lite annat tillägg. Men visst det blir gott, men ibland saknar jag att laga mat. Dessutom är ju Andy apglad över att slippa laga mat utan bara värma under dagen.
Resten av dagen gick tokigt fort. Jag busade med barnen, slängde in i tvättmaskin (vi kommer aldrig ikapp tvätthögen sedan tvättmaskin gick sönder om vi måste byta sängkläder bortemellan) och busade lite till.
Ungarna var helt galna igår. Älskar när de leker med varandra. När Olivia låter Petter vara med. De springer och jagar varandra, gömmer sig under köksbordet, klättrar upp på stolen, ned från stolen, upp i extrasängen och sen ut i köket och så fortsätter det. Om och om igen. Petter han skrattar så han kiknar. Olivia är den största. Olivia är hans idol. Hans Bruce Springsteen. Hans Elvis. Hon är bäst.
Ibland håller hon för köksbordet så han inte kommer ut, ibland håller lite för hårt på hans huvud. Bara för att hon kan och känner för det just då. Jag väntar bara på att hon ska få igen när Petter kommer på att han är rätt stark och kan göra samma.
När ungarna somnat blev det en snabb dusch och för att kolla det sista av The Bachelor på Tv11. Älskar kärlek. Älskar´t. Amerikanska med alla intriger. Svenska är urfånigt. Amerikansk ska det vara med catfighter och annat.
Imorse när jag stack till jobbet var det underbart. Riktigt mörkt ute, fina lysen från fönstren. Härlig luft. Ingen frost, många grader.
Så jäkla skönt att sätta sig i bilen utan att behöva skrapa rutor. Så himla skönt att åka när det är riktigt mörkt ute.
Älskar´t.
Godmorgon måndag.
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.