Livet runt 40

Att välja tapeter till barnrummet

Nu när sommaren har lagt sig och stöket i trädgården har minskat (till löven faller alltså), så har jag börjat spåna på nya tapeter till lekrummet. Just nu är det jätterandiga som ger mig lite yrsel och jag är glad att jag inte har epilepsi. De är säkert snygga på lite avstånd, men inte här.
Så nu har jag börjat söka lite efter en snygg tapet. Innan vi flyttade till hus fastnade jag för Walltastics tapeter och även så nu när jag googlar runt. Det är så mycket liv och händelser i deras tapet att man kan inte sluta titta på den. Andy har sagt att jag får välja vilken jag vill så bara att beställa så sätter han upp den i höst.
Jag gillar såna beslut :). Det blir bäst när jag får bestämma saker vi ska köpa… eller ja överhuvudtaget kanske ;).
De jag funderar på är dessa:
 Walltastic Barntapet Djungel    Walltastic Barntapet Bondgården    Walltastic Barntapet Havsäventyr
Jag tycker de är helt underbara! 849 kr för en hel vägg. Känns okej tycker jag.
Vad tycker ni? Vilken är härligast i ett lekrum?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lisette

    köp på ebay för sjutton! http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=Walltastics&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.XWalltastic&_nkw=Walltastic&_sacat=0 helt andra priser!
    jag satt själv och kollade på dem, men föll för denna istället: http://www.ebay.com/itm/Photo-Wall-Mural-MANTA-RAY-400×280-wall-decor-wallpaper-Wall-art-Fish-Rays-Blue-/121085069925?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c313b8a65
    den ska pryda en snedvägg på sonens rum. kostade 414:- när jag köpte den.
    satt hela kvällen igår och planerade barnens rum, du kan se här om du är intresserad: http://lis1e.blogspot.se/2013/09/barnrum-planering.html =) tror och hoppas att det blir bra! =)