Livet runt 40

Önskeinlägg eller frågor?

Tänkte nu att ni ska få chansen att önska ett inlägg jag ska skriva om eller om ni har några frågor återigen. Det var ju ett tag sedan vi körde en frågestund så jag tänkte att det var dags igen.
I dag har jag idétorka på vad jag ska skriva om, så varför inte be er om hjälp.
Så satans clever jag e alltså. Slippa använda den maxförbrukade hjärnan.
Very very smart!
Såå…shoot. Önskeinlägg? Frågor?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Funderade lite på det här med ångestattacker som du skrivit om. Hur fungerar det, får man sådana tankar även när man är lycklig? Alltså kommer de även när man t.ex. är nyförälskad eller när man är jättelycklig över att ha fått ett barn? Vad har du genom åren fått för respons från t.ex. nya pojkvänner? Har de blivit skrämda när du har berättat för dem? Tycker du är fantastisk som berättar om sånt här som ju är så viktigt, samtidigt som du också skriver många inlägg som man skrattar ihjäl sig åt!

  2. Åsa L

    Håller med Heidi! Hur mår Andy?
    Kan du inte också skriva mer om dina bästa tips kring barnen, typ som när du fryste in yogurt och ”lurade” dom att det va glass eller hur du rev ner ingredienserna till Petters mat för att det skulle gå snabbare att koka.. Alltså enkla/lata/billiga grejer som vi kan ha i bakfickan och det behöver inte vara om mat bara:-)

  3. Heidi från Nykrôppa

    Kul med frågestund! =)
    Jag undrar hur Andy mår efter operationen och allt? Får han lyfta nu och har han blivit av med alla besvär han hade innan operationen?
    Vad jobbar du med? Du skulle börja jobba snart va? Hur känns det? Ska Petter skolas in snart eller ska Andy vara pappaledig ett tag? (Så gjorde vi, Thomas är hemma nu och börjar skola in Adam 21 oktober. Känns läskigt…) Vi har fått höra en hel del knäppa åsikter om att Thomas varit hemma med Adam medan jag jobbat sen han var ett halvår ungefär (75%) Alla föräldrar gör ju sitt bästa enligt sina förutsättningar! =) Varför orkar folk bry så sig in i h********???!!!
    Ha det så bra! =)
    Kram från skogen 😉