Livet runt 40

Nätterna nu för tiden

Vi har nu testat att Andy nattar och tar 22 vällingen i ett par nätter för att se ifall det blir någon skillnad på natten, men det blir det inte.
MEN det är inte fullt så många vakenheter längre.
Han somnar vid 1830. Vaknar vid 22 för välling och blöjbyte och somnar sedan om direkt ( har slutat kräva rap efter mat sedan länge vilket är grymt ).
Sen sover han till ca 3-4 då han brukar vakna och gnälla lite och vara missnöjd. Vi har nu börjat ignorera detta eller ja skita i det helt enkelt vilket gör att han somnar om och sover till 5.
Då är han pigg. Står och håller sig i gallret och hoppar upp och ned.
Mycket svårt att ignorera!
Sååå då går vi upp.
Sen vill han sova igen vid 7-730.
Idag kommer jag lägga mig igen då med. Fan lätt värd det.
Men får väl vara rätt nöjd med detta.
Får väl ta och gå och lägga mig tidigare om kvällarna också vilket kanske kan underlätta narkolepsin på dagarna.

20130721-055839.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefine

    Dessa bebischefer alltså! Vi hade samma problem med Valter, han vaknade varje morgon kl 5 ibland fick vi sovmorgon till halv 6. Snark!!
    Hur mycket sover Petter på dagen?
    Vi bestämde oss för att testa att dra ner på sovningarna på dagen, från två till en. Det funkade nästan direkt! Det var gnälligt några dagar men sen blev det bättre. Tidigare sov han 1,5 h, 2 gånger per dag. Nu sover han 1,5-2,5 h per dag. Nu vaknar han mellan 6 och 7 på morgonen, vilket fortfarande är tidigt men otroligt mycket bättre än 5. 🙂

    1. MissJoi

      åh har ni gjort det? Jag pratade med BVC om det och de tyckte det var för tidigt för honom att bara ha en sovperiod, så vi kämpar med 2. Stor omställning att dra ner från 3 till 1 tyckte vi… Men kanske kan en vara hans grej OCH vår. Vore kanon att få sovmorgon till 6-7! Man skulle ju nästan vara utsövd haha.
      Petter sover 2 gånger en längre på förmiddagen 2 timmar och sen har vi dragit ned eftermiddagens till en halvtimme, max en timme. Idag dock har han bara sovit tio minuter och är helt förstörd.. (ja på em alltså). Vi tänker lyda ditt råd. Imorgon kör vi en gång!

      1. Josefine

        Ja från 3 till 1 gång är ett jättesteg. Men nu när Petter är van vid 2 gånger så kanske det inte blir lika jobbigt. Vi försöker hålla Valter vaken till minst 11 innan han får sova. Från början krävdes det väldigt mycket roande från vårt håll. Vi var ute redan före 9 vissa dagar, men nu blir han inte lika trött och gnällig längre.
        Sen är vi inte stenhårda med att han inte får sova på eftermiddagen, utan somnar han tex i bilen så får han sova en stund, men inte längre än 15 min. Sover han en lång stund på em så vaknar han 5 på morgonen och är jättepigg, det slår aldrig fel.