Livet runt 40

Vissa dagar..

Vissa dagar ser jag faktiskt framemot att natta barnen. Att de ska sova, så det blir lite lugnt och tyst här hemma.
Idag är en sådan dag.
Petter har varit jobbig inatt och vad det beror på, om det är hans begynnande förkylning eller om det är av blodblåsan han fick på tandköttet igår eller något annat, det vet jag inte.
Men 03,50 var han galen och vägrade nattas om. KUL!
Så han och jag gick ned och jag försökte få honom att äta något. Gick inte. Galen, skrek och var sur. Åt lite kex och kliade sig i ögonen.
Vid 5 gick vi upp igen och han somnade under min armhåla, så min frozen shoulder axel låg ta mig fan helt ur led och när han väl vaknade kl. 8 fick jag knappt ned den. Såg framför mig ett liv med en axel som ständigt var ovanför huvudet. Hur jag alltid skulle se ut att hälsa på folk, hur jag aldrig skulle behöva sträcka mig efter saker, då jag alltid sträcker mig.
Hur min hand skulle vara vit.
Men vid lunch sket vi i mina farhågor och drog till stranden. Petter badade i sin mankini med äpplen och Olivia i sin Hello Kitty från förra året, som fortfarande passar!
Sen hittade vi en badboll som vi lekte med, då jag missade att packa en endaste leksak. Badbollen var skitlätt och flög till skogs typ hela tiden, så den leken var rätt tråkig.
Efter 2.5 timme drog vi hem och nu är jag så trött så hälften vore nog.
Snart bara en timme kvar tills Petter ska sova iallafall. Fy fan vad skönt det ska bli.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa L

    Helt ärligt så känner jag så varje dag. Det lilla monstret som på dagen drar och sliter i allt som hon kommer åt, skriker mig i ansiktet och dunkar böcker i mitt huvud, blir så sött och fin när hon sover:-) Det är något konstigt med den där biologin som gör att man älskar ungarna och inte bara sätter ut dom i trädgården när dom är jobbiga….

    1. MissJoi

      HAHA precis!! Ibland vill man bara stänga dörren och gå iväg ut i skogen och bara vara själv. Men man gör det inte.. man sparar sig för de få timmarna på kvällen innan de somnar. Nu njuter jag.. tills han vaknar och kommer på att han sover