Livet runt 40

En dag på stranden

Efter den näringsrika lunchen (snabbmakaroner och bacon) packade vi snabbt en väska och åkte för att utforska Väses badstrand. Den låg 1 mil bort och skulle tydligen vara jättefin. Petter somnade olägligt i bilen, men piggnade till när jag slet upp dörren och ropade :
”NU SKA VI BADA”.
Badplatsen låg i ett naturreservat och hette Björnrauka (tror jag). Sandstrand någon kilometer och med rätt så kallt vatten. Blåsigt var det också, men vi slog ned våra än så länge varma stjärtar på medhavda IKEAfiltar och spände upp parasollen.
SAM_3811 SAM_3813
Olivia ville såklart i och bada på en gång, så det vara bara att hänga på. Andy fick ta Olivia ansvaret (gud vad synd), men får ju själv inte bada p.g.a. styngnen.
Detta skulle bli Petters första bad i sjö! Spännande.
SAM_3816 SAM_3818 SAM_3819 SAM_3823 SAM_3824 SAM_3825
Vattnet var riktigt kallt och båda barnen huttrade och skakade underläpp, men fortsätta bada det skulle de minsann.
SAM_3829 SAM_3832
SAM_3833
Till slut mutade vi Olivia med nötter (funkar alltid) för att hon skulle följa med upp då vi vuxna höll på att få urinvägsinfektion.
Det blev inget mer bad denna dag, men som sagt lek och stoj med badboll och en hel del sandätande (vilket satte fart på Petters tarm, för fy tusan vad han har bajjat sedan stranden).
SAM_3834 SAM_3836
SAM_3837 SAM_3840
Det räcker med 2,5 timme på stranden med 2 små småttingar. Alla var helt slut när vi kom hem, fast Olivia tjatade om att bada mer hela tiden från att hon vaknade i bilen.
Så bada blir det fler gånger, dock inte närmsta tiden ifall Petters förkylning eskalerar, då blir det bara att spruta ned Oliven med vattenslangen. Brukar vara rätt sköj det med.
 
 
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.