Livet runt 40

Att vara ute och cykla

Vi har hängt hos Minna i stort sett hela dagen idag. Olivia har gillat det så mycket att hon började gråta när vi skulle åka hem. Hon ville absolut inte hem till pappa, hon skulle minsann vara kvar hos Minna.
Men som den suveräna och hjärtlösa modern som jag är, drog jag hem ändå.
Väl hemma käkade vi en snabb omelett med kalkon, som inte gick hem i några av barnens magar då de mesta hamnade på golvet till katternas nöjdhet.
Bråttom hade vi minsann då vi skulle ut och prova den nya cykeln Olivia fick av farmor i helgen. Idag handlades det cykelhjälm och stag som man kan hålla i när hon ska lära sig.
Alla sprang ut på altanen för att se pappa Andy skruva dit en skärm och montera stag som inte blev bra. Eller ja.. alla och alla, jag lekte apport med Petter. Han sprang och hämtade mjuk fotboll och gav mig, jag slängde iväg den och han kutade efter asglad och gav mig igen och så upprepade vi och upprepade och upprepade och upprepade och…
Sen försökte Olivia cykla, vilket inte gick något bra. Hon har ännu inte kommit på hur man trampar, så hennes cykling går för tillfället ut på att man springer bakom och schuvvar på (stavning?).
Bra träning för vuxen iallafall. Sen blev hon uttråkad och låtsatskörde vår Opel medan Petter kletade snor över instrumentbrädan.
Imorgon laddar vi för stranden bortanför Väse. Den ska tydligen vara 1 km lång och sandstrand. Aj lajk it.
Idag börjar Million Dollar Listning igen – woho.. men vilken tid sen 22.00. Vem är vaken då? Ja ibland jag då, då jag är vrång mot mig själv och vägrar släppa till för mitt inre trött jag.
Men vem annars?

20130708-192029.jpg

20130708-192037.jpg

20130708-192048.jpg

20130708-192055.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.