Livet runt 40

Nu får det vara nog

Idag vaknade Petter innan 4 och vägrade somna om. Innan det hade han vaknat 2 ggr och Olivia 1 gång. Min kropp strejkar. Min hjärna är en svamp. Ont överallt och ögonen har nog aldrig varit så här små.
Idag är det jag som drar ned på hans sömnvanor på dagen. Igår sov han 3 timmar på förmiddagen och sen 1,5 på eftermiddagen. Det kanske är för mycket. Det kanske är det som stör hans nattsömn. Dock sover han inte alltid 3 timmar utan oftast 1-2 timmar och nog sjutton har det varit bättre då om nu min hjärna tänker rätt.
Men nu på morgonen har min älskade syster tagit båda barnen så jag fått ligga på soffan och vila. Hon gick upp med mig och Petter och har hållit låda för dem båda. Nu fixar hon iordning Olivia så de ska hoppa studsmatta.
Det har varit guld att bara få ligga en stund på morgonen, blunda en sekund eller två och bara höra någon annan som fixar allt.
Men nu är det ingen rast och ingen ro längre.
Idag vankas det 1 års kalas för lille Petter pung och det är mycket som ska fixas till alla 15 vuxna och 6 barn.
Nu först blir det mer kaffe, lite mellanmål och sen ska jag göra Fruktigelkott.
Godmorgon söndag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Theres

    Hur har du det med mörkläggning och sovtemperatur? Vi har mörklagt i princip hela övervåningen för att inte tvååringen ska vakna fem och tro att det är morgon för att det är tokljust överallt.