Livet runt 40

Upp och ned ned och upp

Sicken natt. Igår kväll när vi gick och lade oss var jag rädd för att natten skulle bli ett enda spring för mig. Har en tendens att bli så när jag är så där extra trött.
Petter har vaknat och skrikit något så förgrymmat och jag gjorde misstaget att ta upp han ur sängen och försöka vyssja. BIG MISTAKE! Då blir han ju än mer förbannad när man lägger ned han och sen att Andy kommenterade ”Men varför tar du upp han!” mitt i detta gjorde inte mitt natthumör bättre.
Olivia har även hon vaknat och när hon vaknar mitt i natten, då vill inte hon sova mer utan vill gå upp. Så det var bara att gå och lägga sig bredvid henne i hennes lilla juniorsäng.
Strax efter man vaknat iskall och stel vaknade Petter igen, så det var bara att smygspringa över det knarriga golvet så snabbt som möjligt och hoppas att man inte väckte Olivia under tiden.
Halv 6 var det dags att gå upp för mig och Petter och idag känns det precis som jag har fått storstryk. Jag har ont i ta mig sjutton varje led och muskel.
Sådana här morgnar när man är sådär extra trött känns det extra surt att jag inte kommer iväg till Loka/Selma spa nästa vecka. Min syster Ilona ringde och sa nämligen i veckan att hon skulle bjuda mig på en natt där för hon ville så gärna att jag skulle få sova en natt.
Men vi får ingen barnvakt som kan ta barnen på natten och morgonen så det är kört.
Mycket tacksam dock att syster ville bjuda mig på detta. Mamma har även hon sagt att hon vill göra det när Andy är frisker och kryer, känns väldigt underbart.
Men ändock surt idag.
Well well.. nu får det fan vara färdiggnällt. Macka till Olivia och sen har jag en del att ta itu med på nätet innan man kan sätta igång med vardagsbestyren och födelsedagsfix.
Godmorgon lördag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.