Livet runt 40

Glad Midsommar!

Dagen idag började som alla andra dagar klockan 5. Här är verkligen sovmorgon ett minne blott, så jag får verkligen tänka på att gå och lägga mig tidigt så jag får några timmars sömn ändå. Petter sover mycket bättre de flesta nätter nu, mycket på grund av att han går omkring nu som värsta husglobetrottern.
Igår exploderade verkligen gången, från att ha gått 4-8 steg så började han gå överallt. Släppte taget själv och traskade iväg som om han inte gjort något annat i sitt liv. Han har så skön stil, händerna rätt över huvudet och hjulbent så det förslår.
Så himla roligt.
Så nu är han ju ingen bebis längre. Bebis slutar de vara tycker jag när de börjar gå. Nu är han en liten kille ett barn (Fast ändå min lilla bebis).
Så vad händer idag?
Mamma kommer hit och vi ska ta oss till hembygdsgården för dans och lek. Midsommarmat gör vi ikväll och så jordgubbar och grädde.
Andy blir väl hemma. Lika bra är väl det. Han måste ju läka. Nu går han omkring som Quasimodo med en tusenfoting på magen. Stackarn.
Kanske blir det gräsklippning för mig ikväll också. Gräset slutar ju liksom inte växa för att man har massor av annat att göra.
Tyvärr.
Så här blir en lugn och fridfull midsommar. Så länge det är uppehåll, annars blir det väl världskrig inomhus.
Vad hittar ni på?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fröken M

    Här fick Viggo bestämma i morse så det blev en heldag på sjön !
    Inte alls någon midsommartradition, men ack så härligt !
    Nu en snabb dusch, och sen hem till mamma och pappa på middag.
    Vissa dagar är livet lite extra härligt 🙂
    Kram

  2. Jessica

    Önskar er Detsamma !!
    Skickar krya på dig till Andy, förstår verkligen va han går igenom. Även om jag inte gjort den operationen han gjort så hade precis för en vecka sen i fjol plockat ut min son i kejsarsnitt. Kanske inte går att jämföra men lider med honom.
    Och till dig förbannat BRA JOBBAT !! Som gör så gott du kan.
    Kram