Livet runt 40

Svärmor från helvetet

Ibland när tid finns slår jag på DrPhil. Idag var en sådan dag. Idag handlade det om svärmodern från helvetet och vilken jäkla svärmor det var.
Det var andra gången hon var med på DrPhil och inte fan hade hon lärt sig något. Hon var än värre. Hon kallade svärsonen för idiot, hon sökte jobb och skolor åt honom, låste upp deras dörr (De bodde hemma hos henne) för att gå in och väcka honom på dagarna. Hon tänkte förgifta hans mat med laxermedel m.m.
Varför?
För att svärsonen skulle söka jobb och lära sig respektera sin svärmor…
Rätt sätt tycker du?
Hon avbröt konstant. ALLA. Även Dr Phil. Så fruktansvärt respektlös mot alla. Hon var vidrig. Att han orkade med förstår jag inte eller hennes man eller dotter.
Vidrig. Kolla in klippet här:

Jag har haft en jobbig svärmor. En svärmor som ignorerade mig när jag kom dit. Då började hon prata finska. Hela tiden och över huvudet på mig.
När det tog slut.. Ja då kunde vi minsann prata med varann. Jag fick bara inte vara tillsammans med hennes lille pöjk, men gillade mig gjorde hon tydligen.. eeehhh
Har ni några roliga minnen från mother in law from hell?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Skorpan och Loppan

    Mmm, jag har haft en ganska hemsk också… Hon trodde vårt hem var hennes… Men hon kom bara styrde och ställde när hennes son inte var hemma, så att hon skulle kunna säga att jag ljög när jag berättade för min sambo…