Livet runt 40

Alltså det här med barnpooler

På vår tomt nu har vi studsmatta, lekstuga, gungställning och en rutschkana (som för tillfället står i lekrummet). Ingen pool finns.
Jag frågade Andy vad han kände över poolfrågan och han är en blank nejare. Han vill inte ha barnpool. Han litar inte på att vi tömmer den varje gång och tömmer vi den kanske det är lite kvar ändå eller att det regnar så det blir poolpöl.
Barnen som smiter, sticker ut. Trillar. Faller i poolen. Slår huvudet i och svimmar. Vi som inte märker först. Olyckan som är framme.
Usch nej.
Vill inte.
Litar heller inte på när folk ska vara barnvakt och de drar fram pooler. Tittar bort. Går och hämtar saker. Nej du. Jag ska med. Andy ska med om badning ska ske.
Ni kanske har läst bloggen Älskade Julia?
I rest my case.
 
Hur tänker ni?
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tatyana

    Sambon vill ha en vanlig stor pool på tomten. Jag tänker bara på den där bloggen, så jag vill inte ha pool på tomten. Bada kan man göra i badhuset eller på stranden.

  2. Anna

    Vi har en liten plaskpool som är lätt att fylla och lätt att tömma. Är inte alls nojjig över det. Däremot skulle jag vara nervös om vi hade en bautapool, där går min gräns.