Livet runt 40

Maria Montazami, övernattning och kärlek

Jag har alltid gillat Maria Montazami. Tyckt hon varit jäkligt rolig att titta och lyssna på för hon är så disträ och lite halvborta emellanåt. Hon har alltid varit glad och verkat snäll och rar, men nu börjar man ju fundera lite efter alla skriverier som är.
Gunilla Persson har ju väldigt mycket emot henne (ömsesidigt säkert), men det hon påpekade var att man inte vet vad som försiggår bakom kulisserna. Att hon inte var så gullig som när kamerorna var på.
Nu säger ju hennes f.d. bästa kompis Mindy samma sak. Att hon inte är likadan bakom kameran, att hon är bra elak.
Hmm..
Man blir lite påverkad av att läsa skriverierna såklart och när man tittar på Maria .. visst ser hon allt lite bitsk ut? hmm..
Well well..
Dagens ilandsproblem…
Annars idag hänger jag och Olivia hos mamma/mormor. Vi ska sova här inatt och Olivia tycker det är jättemysigt. Hon har fått äta lite chips och varit uppe länge. Somnade nyss i mitt knä till Let´s Dance efter att själv ha dansat foxtrot.
Andy och jag har bestämt att vi ska dela på oss ännu mer. Varannan natt sover han och Olivia här och tvärtom, fram till flytten. Vi är så slutkörda mentalt och fysiskt att vi kräver sömn. Andy hade fått sova 7 timmar inatt.. 7 timmar!!! Det kommer inte hända mig, men jag är glad om jag får 5-6, då kommer jag packa lådor som aldrig förr imorgon och orka köra runt på morsan i bilen i timmar om hon nu vill.
Lille Petter sover 5 min härifrån. 10 månaders killen. 10 månaders killen som nästan kryper på knäna nuförtiden istället för att hasa sig fram på stjärten. 10 månaders killen som ställer sig upp och tror han kan gå iväg och trillar därför ihop som en blytung blöja. 10 månaders killen som har fått sin 7:e tand.
I en säng en vägg bort ligger lille korven. Min älskade lille Oliviakorv och sover. Snarkar. Lille Olivia som har börjat fråga när hon hör ett ljud ” Vad är det som låter?”. Som har börjat svinga sig med superlativ och säger att saker är jättegott, hon är jätteledsen och är jättefin. Lille Olivia som älskar färgen blå, kan räkna till 10 och älskar djur.
Mina barn.. de bästa. Vilken tur att jag fick de bästa.. de bästa för mig.
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.