Livet runt 40

Skoalternativ till Foppatoffeln

Jag har aldrig gillat Foppa toffeln aka Crocs. Jag tycker den är svinful. Säkert jättebra att bara trä i foten för både barn och vuxna när man bara ska springa ner i tvättstugan eller ut på gården. Eller på stranden när man ska doppa fötterna.
Men jag vägrar. Jag tänker INTE stoppa i mina fötter i dessa vidriga påfund. Mina barn ska inte ha på sig dessa heller. Skulle vi få dessa i present skulle de följa med presentköparen hem igen.
Jag är glad att Andy är av samma åsikt. Vi är inga Foppatoffelpåsättare.
Men vad ska man ha istället. Träskor? Det bodde jag i som liten. Jämt sprang jag kring i mina träskor. Dock ej bra på stranden. Kanske heller inte ultimat att springa i.
Sen har vi ju den lilla sandalen. Kanske inte så bra att springa i för nybörjarfötter.
Jag blir galen.. Vad ska man välja om man inte gillar Foppisar?
Är vi fler därute som inte gillar plastfötter? Och isåfall.. vad väljer ni då?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa L

    Man har riktiga skor, punkt. Skulle det va ok att ha en plastpåse som handväska? Nej. Använda tvål att tvätta håret med? Nej. Man använder riktiga grejer, inget annat… Hemma har vi till och med regeln att om man lämnar huset i mjukisbyxor/träningsbyxor så är det bara tillåtet att åka längre ut från stan. Aldrig, aldrig in mot city!!!!

  2. Kim

    Kim igen! Din egen stalker ;)!
    Jag tycker oxå dom e asfula, men vet du vad, jag har ett par ändå! MEN, jag har lovat mig själv att aldrig ha dem utanför tomtgränsen och jag håller mig strikt till det. Jag har dem när jag slänger soporna, när jag går ut och hänger tvätten eller hänger i sandlådan med barnen. för hur jävla fula dom än är så är dom lätta och sköna.

    1. MissJoi

      Jag älskar stalkers ;). Tacksam för alla kommentarer. Bara roligt..
      Men vad tusan… foppisar.. jag vill inte ha på mig dem.. oavsett hur sköna dem är.. JAG VILL HA ALTERNATIV. haha