Livet runt 40

Söndagsplanering

Inatt delade vi återigen på oss (vem fan behöver samliv när man har småbarn?) och jag sov på nedervåningen med Olivia. Hon sov bra = jag fick också sova rätt bra! Andy och Petter kämpade på övervåningen, Petter med att gnälla och vara hungrig, pappa Andy med att gnälla och vara trött. haha.. The battle of giants.
Petter var snorhungrig halv 6 imorse, så jag gick upp och gjorde välling. Lade mig bredvid honom och Andy gick ned till Olivia. En flaska senare somnade han på min frozen shoulder och där blev jag liggandes med värk i axeln och utan hjärta att flytta på honom när han väl somnat om.
Annars packar vi för avfärd mot Karlskoga. Återigen delar vi på oss. Jag och Olivia ska hälsa på Milla och Jesper och sova över där. Andy ska till sin vän Jesper och deras lilla Tuva, som är nästan jämngammal med Petter.
Jag är svältfödd på tjejhäng, så jag längtar efter detta. Skvallra av sig litte och klappa på bebisbuk.
Morgonens mest osmarta går till mig. Vet inte vad jag tänkte med när jag tvättat och gjort rent båda barnen, satt på rena kläder och sätter dem vid köksbordet med varsin leverpastejmacka i näven.
Tackarr…
Blir ju jämt litte mer att göra nu.
Men men.. snart ska vi till vårt hus och mäta lite. Är måtten korrekta i vardagsrummet blir det att beställa en soffa från Trademax idag!!
Ha en underbar söndag!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.