Hela förmiddagen har jag stått vid spisen och bakat och lagat mat. Älskar att göra egen barnmat och sen se när de kastar sig över maten och verkligen älskar det man lagat.
Började med att ta till vara på det överblivna potatismoset och blandade i lite annat och vips in i ugnen så kom det ut potatiskakor! Kanonmellis till Olivia! Och mamman och pappan. De blev kanongoda med oregano och parmesanost i.
Sen blev det massa olika maträtter till Petter, lax med ärtor färsk basilika och pasta, färska räkor pasta dill och blomkål, makaronipudding med skinka schalottenlök och purjolök.
Sen fick jag för mig att göra äppelmos med vanilj, en till Petter utan socker och en till oss, så då gjorde jag det.
Och nu puttrar kyckling med sötpotatis och rotfrukter på spisen.
Nu vill jag kolla på hem till gården, så vem tar detta?
Petter skötte sig och sov hela tiden. Bra unge. Måste vara ett geni som uppfostrat honom.
Vill ni ha något recept så säg till!!
Potatiskakorna låter jätte goda. Kan man frysa dom?? Problemet med storkok är att det blir sån stor disk… men bra att göra då och då. Jag älskar när man är riktigt lat och kan plocka fram något mumsigt och lyxigt från frysen. Fantastiskt! Ha de bra.