Livet runt 40

Utlandssemester och resesulkys eller Sverigesemester?

Idag ställdes våra planer på utlandssemester i höst lite på sin spets. Vi kommer få ändra om och fixa och trixa, för att komma iväg. Tyvärr kommer det heller inte bli med hela min familj som var tanken. Kanske kan vi komma iväg alla tillsammans nästa år istället.
Nu kanske det finns några vänner som vill följa med istället. Vi kommer sikta på att åka i juli/augusti och då gärna till Spanien eller Grekland. Gärna med all inklusive och barnpool och självklart luftkonditionering!!
Syster skulle hjälpa till att kolla Supersavertravel över helhetslösning med transfer till hotell.
Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig, men jag hoppas vi kommer iväg nu och kan ladda batterierna inför vad som komma skall i höst.
Så om vi nu ska komma iväg är det ju en del som ska fixas innan.

  • Pass till barnen
  • Fixa resesulkys till barnen, gärna med fullt liggläge. Någon som har tips?
Hmm… något mer tro..
Älskar att planera och visst vi kommer ha fullt upp med hus och kommande namnfest och 1 årskalas, men kanske just därför vi behöver slappna av och må lite gött oxå.

Eller ska man göra det enkelt för sig och bara semestra i Sverige!?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jasmine

    Vi kunde hyra vagn på hotellet på resan vi bokade. De har så kallat babypaket som innehöll paraplyvagn och spjälsäng för 200 kr. Däremot vet jag inte om den har fullt liggläge, troligtvis inte . Men värt att kolla upp. Skönt att slippa dra med vagnar och betala extra för på flyget.