Livet runt 40

Utvärdering Willys blöjor

Nu har vi testat de vanliga blöjorna och byxblöjan a la´willysmärket.
Jag lovade ju att återkomma med en utvärdering, så here goes.
Både jag och Andy är mycket nöjda måste jag säga. Vi har tidigare blivit missnöjda med både Pampers och Libero. Libero har läckt vid ett flertalet tillfällen trots att vi verkligen köpt rätt storlek. Särskilt efter de gjorde om blöjorna och de blev tunnare. Detta har jag påpekat till Libero och vi fick 6 st. nya blöjor, vilka också läckte.
Pampers är bra, men luktar rätt illa när de fylls med bajs och kiss. Pampers blöjorna innehåller någon form av lotion, vilket inte är bra om barn/bebis har rött underliv (vilket som ni vet är väldigt vanligt).
Så till Willysblöjan då. Den innehåller ingen parfym eller lotion, dock så luktar den lite grann, men inte lika illa som Pampersblöjan. Den sitter som gjutet runt bebisstjärtar och pillesnoppar och har inte läckt en enda gång!
Även byxblöjan är kanon. Tror dock jag köpte en för stor storlek här då Olivia visar lite stjärtskåra när vi tar av henne byxorna. Inte så bra när barn har en tendens till att bajsa uppåt ;).

Men over all – mycket nöjda!

Och de kostar ju endast 69 kr / paketet, så de kommer vi lätt köpa igen! Testar ni så kommentera gärna vad ni tycker!
 
20130415-110112.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Imosa

    Vi har använt byxblöjorna från Willys och är mycket nöjda med dem! Så passa att jag nu var i färd med att leta information om de vanliga blöjorna eftersom vi snart har en bebis igen. Jag håller helt med om din bedömning av de två andra märkena – vi har upplevt exakt samma sak; Libero läcker och Pampers luktar kemiskt.

  2. Emelie

    Vi körde också en del Willys innan sambon började jobba i Norge (så vi nu kör moomin) Men dom är verkligen kanon! Lite stora i storleken som du skriver. 🙂