Livet runt 40

Plagg man inte vill ha

Alla har vi väl fått presenter som man inte vill ha! Särskilt sedan man fått barn. Alla människor har olika smak och köper kläder efter deras smak och tycke vad som är snyggt.
Men vad gör man då när man får ett plagg som man tycker är rent ut av gräsligt och absolut inte vill sätta på sin unge?
Säger ni tack och använder plagget bara när personen som köpt det kommer på besök?
Jag minns särskilt ett plagg jag fick som liten av min moster Rut, en rosa manchesterkjol. Jag hatade den. Det var det fulaste jag sett, men lik förbannat var jag tvungen att använda den varje gång hon kom och hälsade på. Så hon skulle se att jag använde den. Fy tusan. Ville bara gömma den långt in i garderoben, vilket jag gjorde så fort hon åkt ifrån oss såklart.
Vi har varit rätt förskonade med kläder än så länge. Folk i vår närhet har rätt bra smak, men oftast så är det jag som köper alla barnens kläder. Brukar önska mig leksaker till dem istället när de fyller och i julklapp. Men visst har det slunkit igenom något plagg då och då som man verkligen inte vill ha. Men vi har lagt det längst ner i lådan och använder det inte ens när folk kommer på besök.
Hehe såna är vi 🙂
 

Hur gör ni?


 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Har under åren hunnit få en hel del till barnen som jag inte gillat. Med första barnen användes det ändå några gånger, men nu med femte använder jag absolut ingenting jag inte gillar. Istället skänker vi kläderna till välgörenhet 🙂 Förhoppningsvis finns det ju någon som tycker bättre om dem!