Livet runt 40

Besök på 4 H gården

Vid tio imorse drog vi till 4H gården här i stan. Trots att man bott här i Karlstad i flera flera år har vi inte varit där ännu, men men alltid kul att göra något nytt.
Vi trodde det bara var att säga till om man vill testa ridning, men tyvärr var det endast lördag kl 9 för småknattar som Olivia, så det får vi ta och göra någon lördag framöver.
Men vi drog och kollade på alla hästar och passade på att mata dem med lite medhavda äpplen.



Olivia blev väldigt glad över att se Pippis häst Lilla Gubben där. Han verkar dock inte vara där på grönbete.. hehe..


 

Denna gång blev Olivia rädd för grisen som oinkade och nöffade rätt högt när vi kom, så inatt blir det nog mardrömmar om det. Ser vi inte framemot.

Efter någon timmes spanande och spejande efter det roligaste djuret där – gårdskatten, så drog vi till ICA Maxi och snålåt på allt de bjöd på. De firar nämligen 10 år denna helg, så vi gick runt där lite lagom halvfeta och mätta i butiken.
Nu dock hemma igen och redo att packa första flyttkartongen (jag vet.. jag har tjatat om det länge, men nu ska det verkligen ske!!). 
Sen ikväll kommer syster och kille hit. WOHO.. Bäst idag! Eller ja.. nästbäst.. Bäst idag var att en höna lyckades mota bort Andy från gården.. Stackars stackars lille store starka Andy.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.