Livet runt 40

Barnmässan 22-24 mars 2013

Nästa helg är det återigen dags för BARNmässan här i Karlstad. Förra året var vi med som modeller eller ja.. Olivia iallafall, men jag fick gå bredvid annars hade hon nog aldrig gått ut på scen.
Det var jättekul att vara med bakom kulisserna och Olivia fick sitta bredvid när Galaxa sminkade och gjorde sig klar. Det var med stooora ögon hon såg hur en vanlig tjej helt plötsligt blev hennes idol GALAXA. Haha så söt.
Igår siktar iallafall jag och Andy oss in på att besöka Britax monter. Måste höra om eller när de ska lansera sin nya bilbarnstol med ISOFIX fästen.  Förhoppningsvis är den med och de kanske har den på riktigt bra mässerbjudande. Alltid något att hoppas på.
Pettsson och Findus vore även kul att hinna se en glimt av. Olivia är väl inte helt inne på dem, men alltid kul att se en enorm katt kanske.
Jag älskar att gå och strosa på mässor och göra bra erbjudanden och TÄVLA. Jag är galen i tävlingar, både i att tävla själv och anordna som ni kanske märker. I love it!!
Tycker iallafall det verkar vara mer utställare i år än förra året och det bådar gott tycker jag. Förra året blev vi inte sjukt imponerade, men kanske iår :). Ann Söderlund kommer återigen och henne älskar jag. Köper alltid hennes bok av henne och stannar en stund för att prata. Riktigt trevlig.
Inträdet ligger på 120 kr per vuxen och jag tycker det är synd att det inte gäller för hela helgen. Jag hade gärna gått dit varenda dag och kikat på auktioner och föreläsare. Men att betala 360 kr.. .mja.. inte värt.
Vi siktar på en dag och då på att pricka in så vi kan umgås med Andys syster och söta ungar.

Vill ni läsa mer om BARNmässan gör ni det HÄR.
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.