Livet runt 40

Nej men lite sjukhusbesök på det här

Vi gick upp för att kolla till såret / jacket som blivit på Olivias finger för en stund sen. Andy fick en chock att det var så djupt (fast jag verkligen påpekade detta, nästa gång ringer jag 1177 själv!).
Vi bestämde oss för att åka till akuten för att kolla med tejpning. Hon kan inte gå med det där jacket med endast ett litet plåster, då läker det aldrig. Nu är det väl försent för att sy, då det gått 5 timmar, men hoppas att hon får ngt bandage eller så.
Lilla gumman.
Men satan vilken hårding hon är. Vi fick göra rent såret med sårtvätt utan att hon sa ngt. Hon drog bort handen en gång, men tog fram den igen när vi bad om det. OCH sover med det fingret som fortfarande blödde. Antagligen börjar väl skiten bulta imorgon kanske och då blir det värre.
Idag fick det bli Andy som fick följa med. Jag måste ju vara hemma med pattPetter. Kanske lika bra. Vette fan om jag skulle klara av att hålla i Olivia om hon ska få någon bedövning rätt in i fingret alltså.. :(.
Mammahjärtat blöder ikapp med Olivias lilla söta finger.
 
 
och det är nu man får det dåliga samvetet som dålig förälder igen..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Agnes

    Ajajajaja, stackars 🙁
    Svar: Jättekul att du vill vara med och tävla! Men glöm inte den obligatoriska vinstchansen där man berättar om sin favoritprodukt 🙂 Tänkte att jag skulle hojta till om det bara 🙂