Livet runt 40

Shopello

Nu när sökningen efter julklappar är i full gång och även Olivias 2 årspresent såklart, så hänger jag en hel del på webben och letar, för att hitta de ultimata presenterna som jag tror de kommer gilla. Då Pippi är en stor idol här hemma, så blir det ju automatiskt att man kollar efter Pippi leksaker och Pippikläder.
Men istället för att googla runt har jag kommit över denna sajt:  Shopello . Helt plötsligt blev det inte så himla svårt att leta presenter och julklappar. Allt var samlat under ett och samma ”tak”, som typ Ullared, där det listas bästa priser på produkterna man söker bland alla e-handlare.
Under Barn&Familj sökte jag fram Pippileksaker och bara den sökningen gav 300 produkter!
Så för att dra ner sökningen lite sökte jag på Pippis hus och hittade äntligen Pippi Långstrumps dockskåp med tillhörande Annika, Tommy och Pippi dockor. Det jag tyckte var bäst var att man kunde lista de sökresultaten efter lägsta pris och därför hittade jag ju på en gång vilken e-butik som sålde det billigaste, för spara pengar vill man ju.
Anledningen till att jag sökte på Shopello och inte t.ex. Pricerunner är att om man söker på Shopello, blir sökresultaten stora fina bilder som gör det enklare att se produkten man söker.
Så in och leta julklappar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.