Livet runt 40

Planering in i minsta detalj

Sedan man skaffade barn har man lärt sig att planering är det viktigaste i livet. Spontant is no more. Ja med lite planering så går ju det oxå förstås.
Idag har jag och mamma suttit och planerat en eventuell Ullaredstripp igen. By buss såklart. Får väl se om vi lyckas få till en tripp i början av november. Vore gött att fixa julklapparna och Olivias födelsedagspresent såklart. Denna gången inget annat. Inte som sist. Men jag har så svårt att gå förbi herravdelningen och inte köpa med några snygga t-shirts åt Andy om jag ser. MEN vi har inte råd till detta. Det måste jag åka dit med. Den känslan. Ta vara på… ähhh.. ta vara på kanske är att ta i, men listen to my inner voice eller ngt sådant och inte köpdjävulen som sitter på axeln och tycker att allt jag ser är en bra idé.
Leksaker är så bra att fixa på Ullared. Betydligt billigare än i affären hemma. När det dessutom är samma märke! Måste bara komma på vad vi ska önska oss till Olivia och Petter. Folk börjar ju fråga och när Olivia fyller i december får man ändå tänka lite mer långsiktigt, typ vad som är bra att ha till sommaren. Men jag har redan önskat mig pengar till en trehjuling av morfar. Cykelhjälm vill jag köpa själv då jag vill ha den som är bäst i test såklart och sen ska de ju provas ut oxå. Kanske man ska önska sig en snowracer av någon annan. Det finns så mkt man vill ha och önskar sig till sina barn.
Om vi hade villa nu (enplansvillan vi ska kolla på kanske) skulle man ju kunna önska sig pengar till att köpa utomhusleksaker typ gunga och studsmatta. Men det tar vi när vi har hus.
Igår skickade vi in ansökan om lånelöfte. Shit.. det är rejält pirr i magen. Vuxet och stort. Får väl se om vi får svar idag.
Nu ska jag nog försöka vila en svänga.. Petter sover, kanske jag oxå får göra en stund.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.