Livet runt 40

Bara massa krångel

Vid 10 skulle vi vara på vårdcentralen. Vid 9 blev det amning och sen var det full språng mot ytterkläderna. Jag kollade tyvärr inte ut genom fönstret innan vi stack ut och det slutade med att jag hade på mig tennisskor och ingen jacka. Olivia däremot hade både regnjacka och gummistövlar (nya fina dessutom som hon fått av snälla farmor).
Med babyskyddet under armen och Olivia i andra handen sprang vi till bilen. Mitt blodsocker började redan där att tryta. Jag har fortfarande inte lärt mig att det är bra att äta ngt direkt efter amning.. Suck.
Väl på vårdcentralen hänvisade de oss till barnmottagningen på våning 3. Där väntade vi i 30 min, jag gick och frågade när vi skulle få komma in och de meddelade oss att vi var fel. Vi fick åka ner igen för att bli hänvisade till våning 2. Då var jag ganska så irriterad och hungrig. Dessutom oroade jag mig för bensin i bilen, då bensinlampan börjat att blinka när vi åkte mot stan, det är då väldigt lite bensin i tanken. Tänk om vi inte skulle hinna fram till Statoil..
Efter 10 min lekning med Duplo i väntrummet fick vi komma in. Syster tyckte inte det var så farligt med hennes mollusker utan vi skulle smörja med hydrocortisonsalva och sätta plåster över. Klippa naglarna oxå såklart. Frågade även om Petters hosta när vi ändå var där och de rekommenderade vatten när han hostar som mest. Så det blir att sterilisera lite vatten sen och introducera honom för nappflaskan.
Väl ute ur vårdcentralen sprang vi mot bilen igen. Vid bilen hade det blivit en enorm vattenpöl utanför dörren där Petter ska sitta. Naturligtvis var den djup och jag var tvungen att ställa mig mitt i den. Alltså dyngsur.
Vi drog som en avlöning mot Statoil och vi hann dit innan bensinen var totalt slut.
Drog vidare mot McDonalds för att få i oss lite näringsrik (?!) lunch. Då hade Olivia redan somnat i bilen och vi fick åka hem. Baxa ut alla barn och springa mot ytterdörren.
Väl hemma ville inte Olivia sova längre utan nu ska hon bara underhållas. Själv vill jag bara sova för jag vill inte bli sjuk till vi åker. Orkar inte ta tag i något här hemma.
Känner mig bara irriterad över denna dag.
Plus att det finns INGEN tvättid förrän nästa vecka här i huset, så mamma har fått sätta upp en tvättid hos henne istället. åååååå giv mig styrka.
;
ilandsproblem jag vet.. men vissa dagar räcker det gott och väl.

20120918-144638.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.