Livet runt 40

Byte av bloggportal och namn på bloggen?

Som många av er vet sedan innan har jag funderat mkt på att byta bloggportal. Funderingarna är även om man kanske ska köpa sig ett eget domän. Men det är svårt när man inte är så haj på det riktigt. Jag är även sugen på att byta namn på bloggen. Någon som har någon idé vad den skulle kunna heta?
Varför jag har lust att byta bloggportal är att det favoriseras. Jag har flertalet gånger varit i kontakt med ägaren om saker, men blir inte hörsammad direkt heller tyvärr.
Sen wordpress i all ära, men tråkigt nog fungerar inte bloggpartner på den.
Så idéer tas tacksamt emot och även tips.
Fritt fram.. shoot!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bitterpappan

    Jag tycker också du ska behålla bloggnamnet men ha en lättare adress till bloggen. missjoi.se eller något. Jag har svarat på dina frågor på min blogg. Jag hjälper gärna till.

  2. lillalady

    Jag ska oxå byta. Jag har redan köpt ett domännamn och håller just nu på att skapa min nya blogg där (eller, min sambo håller på att skapa den, jag är som du inte så duktig på sånt). Den kommer att bli i wordpress. Fördelen med att ha wordpress är att man kan flytta med alla inläggen från Min Bebis till nya bloggen. Jag tycker att du ska behålla namnet som du har. Annars nånting med Joi kanske. Jag ska fundera och se om jag kommer på nåt förslag 🙂