Livet runt 40

Bortrövning och Försäkringskassan

Mamma kom just förbi och hämtade Olivia. Jag vill inte gå ut än med min och Petters hosta, men Olivia är frisk sånär som lite elvan från näsan så det känns bra att hon får vara ute i det fina vädret. Jag mår iallafall betydligt bättre idag än igår.
Så vad är på schemat idag? Jag måste försöka få iväg en blankett till Försäkringskassan om att jag lämnar över 24 dagar till Andy så vi får någon utbetalning från dem. Nu fungerar inte vårt Adobe Reader, så jag vet inte riktigt hur det ska gå till.
Jag tycker det är så märkligt att efter 3 samtal och flera förfrågningar från mig om allt som krävdes var att vi registrerade faderskapet för att få pengar, så stämde inte det ändå. När jag ringde för att få pengar utbetalt sa de att iochmed att inte Andy var pappa när vi började ta ut dubbeldagarna, måste jag överlåta dagar till honom från mina dagar. Hon beklagade att ingen sagtt detta då det faktiskt stod att jag frågat varje gång om allt var inne.
SUCK
Så jakten på pengar fortsätter.. Så idag ska jag försöka sätta ut lite barnkläder på Tradera. Satte ut lite igår på Facebook säljsajter, men där är väl inte så många inne och glyser.
Suck.. blir så trött.. Det är ju ganska drygt att vara utan pengar. Helt och hållet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.