Livet runt 40

Mushrooms!

Jag, mamma och Petter drog till skogs på eftermiddagen och visst hittade vi oss lite kantareller. Inte asmkt, men svårt att gå in långt i skogen då en fick sitta med Petter i bilen hela tiden. Men vi fick med oss lite grann hem, nog så mkt att jag och Andy gjort oss 3 svampmackor till kvällis och en påse ska frysas in (eller som andy säger ätas imorgon). Men nog ska det bli fler skogsutflykter innan vintern. Måste ju fylla på förråden!
Och varför smakar fika och picknick så bra i skogen? Kaffe och pizzabulle smakade ju skitbra i skogen. Riktigt jäkla tokgott ju.
När vi kom hem hittade Andy en fästing som kröp på Petter. Jag måste ha haft den ppå mig och den hoppat av på honom, för inte sjutton såg jag Petter leta några svampar inte..
Fästingar är ta mig sjutton det äckligaste och vidrigaste djur som finns och jag är glad att det var Andy som fann den och inte jag. Dubbelglädje till att den inte bitit sig fast på lilla hjärtat oxå. Fy fan den oron för borrelia och skit på den lille kroppen. Nej tack.
Nej nu blir det svampmackor och Million dollar listing. 2 x bra!
hej hopp

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.