Livet runt 40

Fullspäckad dag

Imorse var jag själv 40 min med båda barnen medan Andy stack iväg på lite kotknäckning. Matade lille Petter innan ( trodde jag) för att det skulle bli lättare med Olivia.
Efter 20 min ( vilka var lite svettiga) var Petter hungrig igen och det var bara att sätta igång och amma återigen. Olivia är inte helförtjust i att jag ammar när vi är själva och jag får fullt sjå med att hålla henne på gott humör.
Strax efter Andy kom hem plingade det på dörren och där stod pappa/morfar. Han hade med presenter till både Petter å lille oliven och framåt lunch bjöd han ut oss på lunch på söta grodan. Mkt uppskattat att slippa laga mat.
Efter lunchen fick Olivia välja present i leksaksaffär och det blev en stor sats modellera, vilket visade sig vara en present till morfar istället…

20120719-185718.jpg

20120719-185730.jpg

20120719-185738.jpg
Efter en kopp kaffe knackade det återigen på dörren och där stod farfar och bonusfarmor med presenter, blomma och det bästa av allt – mat till alla!! Fatta vad underbart att få kycklingspett och go sallad och slippa laga mat på kvällen. Riktigt gött!!
Nu sitter vi själva med en nybadad Petter och en gnällspik till Olivia.
Blir tidig sänggående för den damen. Typ nu.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.