Livet runt 40

Bröstfixerad redan?

Lilla Petter sov i mormors knä i nästan 3 timmar igår kväll. Detta gjorde att han inte ville sova längre stunder under natten. Samma sak hände som natten innan – att han ville puppa ca 2-3 timmar i sträck och somna så. Så fort jag tog bort honom från bröstet vaknade han och SKREK. Så fort han fick puppe i munnen blev han lugn. Försökte med napp, men vägrade. Ska testa andra nappar än MAM så får vi se om det fungerar.
Resten av natten vaknade han varannan timme och bajsade och puppade. Mina bröstvårtor är så såriga så jag vill slå sönder ngt när han suger sig fast likt en igel på bröstet. Jag längtar tills de är vana igen och inte längre gör ont. Tacka fan för bröstvårtskräm och gallrena jag sätter ovanpå så det blir luft. Blir lite bättre då när inte vårtan fastnar i bhn..
Idag vaknade Olivia med en temp på 37.7. Fortfarande feber alltså. Lite lite snorig oxå. Jag saknar henne så jag håller på att bli knäpp. Började gråta till Unicefs barnreklam igår, inte för att den påminde om Ollie, men bara för att det satt en massa barn där som ville till sin mamma… bööööl
Jag och Petter ska till eftervårdsmottagningen vid 14 för att mäta gulsoten idag. Måtte den ha sjunkit, så vi inte bli inlagda oxå. Orka med det oxå liksom. Jag har tittat under hans fötter, som en läsare tipsade mig om (Tack!), men jag tycker inte att de har blivit gulare. Ska även prata med dem om när vi kan gå hem igen. Vill inte utsätta lille skrutt för onödig smärta, men det är så jäkla svårt att inte vara ego i detta läget.. Andy saknar lillfisen och jag saknar storfisen. Vi försöker peppa varandra, men det är svårt.
Jäkla tur att mamma bor nära och alltid tar emot med öppna armar.. annars hade det varit svårt.
Man får en större beundran för ensamstående mammor i dessa lägen. Vilket fantastiskt jobb de gör.
Nu pannkakor… om jag hinner innan puppmaster vaknar. Igår blev det kalla tacos och kallt kaffe. Nu börjar det livet igen.
Viktnedgång sedan förlossning : – 6 kg. Alltså redan på 70 kg. Snart under det sträcket. Gött!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.