Livet runt 40

Blir så trött

Hittade en Bugaboo Donkey på Blocket igår. Begagnad och fanns i Karlstad. Hur ofta händer det?? Andy ringde och jag mailade. Inget svar någonstans.
Imorse svarade hon och meddelade att den var såld, men ta bort annonsen då då! Madre mia. Klart man tror och blir glad att man kan spara några tusen på att köpa en begagnad.
Men icke..
Back to scratch again… Jag har ingen lust att lägga ut 15000 på en barnvagn. Ingen lust alls. Måste få sålt vår barnvagn först så kanske jag kan med det lite lättare, då har vi iaf ett par tusen till godo liksom.
Annars idag är det ledigt som för alla andra. Vi kör städrace och sen i eftermiddag blir det fika hos mor, som längtar efter Olivia. Mamma Mu går varm här på tvn och både jag och Andy är glada att det är Olivias favorit, då hon faktiskt är ganska charmig och rolig. Tar mkt hellre Mamma Mu än Teletubbies.
Imorgon blir det halvdags jobb igen och så vidare mot Kumla och bror häng och kusinträff för Olivia. Hon är helt galen i Alva, så det ska bli kul.
Vi håller dock tummarna för att det inte kommer feber här, för Olivia har åkt på en förkylning, dock verkar det hålla sig till snor i näsan (anteckna nu för intresse).
Nej bäst att sätta igång med något innan Andy kommer upp från källaren..
Ha en bra 17 maj alla norrmän oxå förresten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.