Tidsinställt inlägg:
1 dl creme fraiche, gärna ekologisk
2 dl vispgrädde. gärna eko
700 gram kyckling innerfilé eller lårinnerfilé
citronpeppar
½ citron
Vitlökskrydda och salt
Potatis
Blanda iordning creme fraiche och grädde, så inga klumpar finns kvar.
Lägg innerfilén (går att använda kycklingfilé oxå, men innerfilérna är mkt saftigare och godare)
i en ugnsfast form.
Krydda med vitlökskrydda, salt och citronpeppar.
Häll över creme fraiche blandningen och pressa ur saften från en halv citron över hela härligheten.
Ställ in i ugn 200 grader ca 35 min (för tinad kyckling) eller till kycklingen är klar.
Servera med potatis och sallad.
Suvve gott!
SMASK
Dagens middagstips – Citronkyckling
Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.