Livet runt 40

Sunday bloody sunday

Efter att ha fått sovit någorlunda okej vaknade jag upp med inte lika ont i fogarna som när jag gick och lade mig igår. Ont har jag, men det är okej. Får vila mkt.
Under förmiddagen kom Minna och Micke förbi och hade med sig en fin liten 35 års present till mig. Insmörjning till babymagen. Jag har faktiskt inte hunnit med att köpa någon än, så den satt fin fint. Dessutom var det samma som jag använde sist fast denna gång i stickversion. I like it. Kakaolukt. Bring back som memories.
De var här i ett par timmar och sedan gjordes det mat.
Andy och Olivia är iväg till Willys för lite inhandling, men jag vilar stjärten här hemma istället. Idag har vi inte packat något alls, Andy har mest skruvat ner saker från väggarna. Vi ligger ganska bra med tror jag, det märks å torsdag kväll..
Imorgon ska vi äntligen få nycklarna till lägenheten iallafall. Dit för besiktning och kolla in förrådutrymmen. Hoppas verkligen de har städat bra, vi ska kolla vattenlås och andra äckliga ställen som kan glömmas utav.
Här låter vi mest stället förfalla då vi bokat in flyttstäd. Det är nog det bästa jag gjort. Fy fan vad gött att slippa städa. Billigt blev det oxå!
Nej nu ska jag spela lite Rumble och kanske Quizme innan folket kommer hem och stör ;).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.