Livet runt 40

Onsdagsslut

Slutet på denna onsdag genererade i 2000 krs förmögenhet. Vi sålde (tyvärr) vår älskade kökssoffa ikväll till en glad familj från Molkom. (måste komma ihåg att ta bort annonsen).
Den är stor och tung och iochmed att vi inte vet hur stort vi kommer att bo eller var vi kommer att bo så sålde vi den. Jag vill ha en längre fram, när jag får hus, så vi köper en ny då istället.
Dessa pengar kommer väl till pass iallafall då vi ska köpa nya innerdörrar. Två stycken.
Där det finns inkomster finns det utgifter om en säger.
Nu är det görtomt i köket och vi måste banne mig fixa till lite. Det ser iallafall väldigt stort ut nu vårt kök. Det är bra inför kommande försäljning. Man får vara smart. 2000 kr smart.
Annars så rullar livet på.. Vi sätter upp (ned?) våra fina trösklar så det ser verkligen ut som ett hem nu. Herregud varför har man inte haft trösklar förut.. Andy… hmm.. *harkel harkel*
Yeah yeah..
Snart är det bedtime för oss här. Olivia har omvaknat och tryckt i sig ännu 200 ml välling och nu försöker Andy natta henne. Hon är en gnällspik idag den lilla damen..
Anywhooo.. 13 dagar kvar tills jag börjar jobba igen. Fatta ångest.. Ska jag börja tänka igen. My god. Denna hjärna har ju varit stängd för amning, sövning, babyning m.m. Ska jag nu ta in annat än detta 8 timmar per dag?!! Hur fan ska det gå rent ut sagt?!
Jaja.. imorgon är det 12 dagar.. och torsdag. Imorgon ska vi gå och väga skruttapan och lämna urinprov.
Hej hej

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.