Livet runt 40

Varför vakna 3?

Inatt var det dags igen. Olivia vaknade klockan 3 och ville inte somna om. Emellanåt lurade hon mig med att ligga och snutta och suga på nappen och ha det gött, så jag trodde det var okej för mig att lägga mig. Men då.. då flög nappen ur och snutten slängdes en meter åt olika håll.
Sen började hon prata ”Agiliagogiligogoglililgogoli!” mmm.. jag förstår.. men du ska SOVA nu.
Vet inte varför hon börjat med detta nu igen, är det för att hon är på gång med något i sin utveckling kanske och det stör nattsömnen?
Imorse ville hon dessutom gå upp vid 7, men det vägrade denna mamman kan jag säga och satte ner foten i sängen. Lade henne bredvid mig med snutte och tutte och sen somnade mamman före dottern.
Olivia somnade oxå om, men vaknade till emellanåt när hostan from hell besökte mig.
Men ändock.. klockan 9 tyckte jag det var okej att vi gick upp och käkade frulle.
Känns rätt gött faktiskt. Då är det okej att vara vaken en timme på natten, om man får sovmorgon till 9.
Idag hade jag tänkt att vi skulle åka och köpa lite städgrejer och en svart badrumsmatta, men det finns ta mig sjutton ingenstans. Det enda stället som verkar ha det är Ellos och då får man köpa ett 3 pack för över 200 har jag för mig. Och jag behöver inte 3! Så det blir att leta.
Sen hade jag även tänkt vi skulle kolla på en bilbarnstol. Babyproffsen har räntefri avbetalning sa min syster för en tid sedan och Olivia har vuxit ur denna. Känns inge bra. Så det blir nog en tur dit idag.
Lite Gevalia Intensivo på detta kanske :).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia...Mamma till Lexie

    Kolla på RUSTA… dom brukar ha små runda svarta mattor för en billig peng. Finns massa färger.. Men hittar du inget kanske du kan köra på vitt neutralt badrum eller någon annan färg att ta upp det ljusa badrummen med!? 🙂