Livet runt 40

Hur tar man det lugnt?

Var som sagt på vårdcentralen igår för att min hosta och halsont aldrig går över. De tog streptokockprov för att Olivia haft det, men de trodde inte att jag hade det (inte jag heller).
Deras enda råd var att jag skulle ta det lugnt. Vila.
Jo, men tjena. Jag vilade i 4 dagar när Andy var hemma när jag var som sämst, men inte sjutton hjälpte det.
Och hur sjutton tar man det lugnt och vilar när man har en vild 13 månaders bebis hemma samt att man har en pågående försäljning och renovering av lägenheten på gång.
Plus att man ska packa ner saker, storstäda lägenheten och fixa och dola innan?
Plus att man vill komma ut med Olivia minst en gång om dagen så hon blir stimulerad och får frisk luft.
Plus att man ska fixa med mäklare, kolla på lägenheter, leta lägenheter (som det inte finns några av i Karlstad ta mig sjutton), prata med banker, fixa över några av Andyspappadagar till mig, prata banklån, fixa lånelöfte m.m.m.m.
Och mitt i allt detta ska jag börja jobba om ca 2 veckor.. sweet god. Börjar få ångest över att inte träffa Olivia hela dagarna.

Så.. några tips.. på hur man tar det lugnt så hostan och ont i halsen går över?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Ta det lugnt… Vad är det? Jag önskar verkligen att jag hade något mirakelmedel på hur man ställer om hjärnan och kroppen på vila men icke. Jag är världelös på just det!
    Men – nu tar du det lugnt människa! På ett eller annat sätt. Och när du kommer på det där mirakelmedlet, ja då kan du väl höra av dig? 😉
    Krya på dig nu!
    Kram