Livet runt 40

Godmorgon godmorgon

Här började morgonen vid 8 snåret, men vi låg och drog oss i sängen till halv 9, sen vägrade Ollie att sova mer. Jag däremot hade lätt kunnat sova i några timmar till. Satt kvar och kollade på finalen i Bachelor Pad igår. Slutade inte förrän halv 1.
Rösten är inte bra. Jag låter som en hes kille i målbrottet, fast med lite sämre kapacitet då.
Svårt att sjunga för Ollie och ens prata med henne. Så idag drar vi iväg till mormor en sväng istället. Hon har blivit tvingad att bjuda oss på lunch av oss (mest mig då).
Idag kommer det äntligen snickare hit med och ska mäta ut nya trösklar till vårt hem. Satan vad gött det ska bli. Då är man ännu ett steg närmre försäljning. My god.
Igår satt jag och mailade min bank om ev. kommande lånelöfte och avslut av befintliga lån. Om man kunde göra något åt att slippa betala den där avgiften för att man löser lånen tidigare. Tänkte man kunde slippa den om man skaffar ett nytt lån. Det är ju ca 10 000 det handlar om. Försöka duger ju. Eller hur!
Har även mailat vår mäklare om att teckna försäkring för dubbla boendekostnader. Vet inte alls vad den kostar. Hoppas få svar idag.
Nej nu ska vi packa blöjor och ge oss iväg strax.
Hade tänkt att dammsuga, men Olivia hade andra planer. Hon gallskrek och grät konstant när den var på. Så det får skjutas upp… synd 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. missmemo

    Vad spännande med flyttning! Vi är också på gång, vi måste börja med att sätta ut vårt eget till försäljning, men vi kollar lite under tiden.
    Har ni hittat boende?