Livet runt 40

Jag blev misshandlad som 11-12 åring

På väg till en klassfest i 5:an eller 6:an traskade jag ut ur min mormors lägenhet, glad för att gå på maskerad. Jag hade klätt ut mig för det var maskerad och i en plastpåse hade jag mina nya jeans att byta om med.
Jag hann gå under en liten tunnel och upp på en liten väg när 4-5 zigenare (tjejer) stannade mig och blockerade min väg. De ställde sig runt mig i en ring och frågade ut mig var jag var på väg och när klassfesten skulle vara slut.
De slog mig i magen och gav mig örfilar och skrattade samtidigt. Tilläggas ska väl att de var runt 20 år allihopa så de var vuxna och bra mycket större än lilla mig.
När de sa att de skulle ha det som fanns i påsen, så vägrade jag ge dem mina nya jeans. Jag var ju så stolt över dem. De buttade på mig och försökte slita åt sig påsen, men jag höll fast.
Till slut sa de åt mig att springa därifrån och att de skulle vänta på mig efter festen.
De jagade mig och skrattade samtidigt, men jävlar vad jag sprang.
Har nog aldrig varit så snabb i hela mitt liv.
Livrädd sprang jag in på klassfesten och berättade för min fröken vad som hänt. Hon ringde hem till min mamma och mamma blev naturligtvis helt rabiat.
Jag försökte ha kul på klassfesten ändå (ville ju inte visa för mina klasskamrater att jag var jätteledsen och rädd), men det var svårt.
Jag fick skjuts till mormor efter klassfesten av min fröken, för vi ville inte riskera att de verkligen stod och väntade på mig någonstans.
Minns inte om vi polisanmälde hela händelsen eller vad vi gjorde. Minns inte alls. Har väl förträngt.
Än idag har jag svårt  att inte få lite kräkkänslor och obehag när jag hör deras efternamn nämnas. För släkten bor kvar på orten jag kommer ifrån.
Hur fan kan man bete sig så mot ett barn? Särskilt när man är 20 år och tjej själv?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.