Livet runt 40

Tänderna som spökar?

Ollie somnade halv tio igår ikväll. Vet inte vad hon har för sig om kvällarna, men somna vill hon inte göra. Eller ja, hon somnar först vid sju och för att vakna halv åtta tvärpigg och försöker man stoppa in nappen och slänga över snutten så slänger hon dem en meter åt något obestämt håll. Inte lätt att hitta i total mörker.
Vi försöker ändå söva om henne, men vi har faktiskt gett upp efter 20 min.
Skitglad kommer hon upp iallafall och vid åtta får vi ge en laddning välling till. Men inte förrän halv tio somnar hon för natten. Vad blir det liksom?
Mamma/mormor tror att det är tänderna i överkäken som spökar. Att när hon är vaken tänker hon inte på att hon har ont, men när hon lägger sig får hon ont igen, för hon känner efter mer då.
Någon som har funderingar?
Idag får vi skippa babyrytmiken, då Olivia har fått hosta här på morgonkvisten. Jag vill inte ta med henne till babyrytmik tvärförkyld och lite hosta till en massa andra barn och smittas.
Olivia tycker säkert det är lika roligt, men jag tycker inte det är roligt. Jag vet själv hur jag tänker när mammor och pappor tagit med sina tvärförkylda barn till öppna förskolan och babyrytmiken. Jag gillart inte.
Jag vet jag vet.. så är det sen på dagis. I know.. Men jag gillart inte iallafall.
Så idag får det bli en promenad istället, så hon kommer ut iallafall.
Idag blir förhoppningsvis badrummet klart hemma. Sen ska vi bara boka in en städfirma som kommer och städar hela lägenheten då vi har slipdamm precis överallt. Ja, vi satte upp skydd, men .. well.. don´t get me started.
Godmorgon

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.