Livet runt 40

Har någon varit otrogen mot dig?

Sitter här i soffan och kollar på cheaters. Jag riktigt njuter när de sätter åt både tjejer och killar mitt in the action om man säger. Och deras standardsvar:
It’s not what it looks like!
Haha in your face. Har man snoppen i någon hur kan det då missuppfattas? Halkade man in på ett bananskal? Bara så där?
Ofta skyller oxå den som är otrogen på att deras partner inte ger dem tillräckligt med uppmärksamhet. What the fuck liksom.
Jag tycker inte man ska dubbeldoppa. Jag hatar otrohet och skulle inte förlåta detta. Särskilt inte nu när man har barn ihop. Skulle fan kännas värre då.
För mig går otrohet redan vid kyss. Det kan vara så mkt känslor i kyssar, så inte ens det skulle jag förlåta. Jag anser även att man aldrig kan skylla på fyllan.
Ett ex för x antal år sen var otrogen just på detta sätt. Vi var på fest hos en kompis till mig. Han flirtade hej vilt med en tjej där. Hon frågade honom om han inte var förlovad. Ringen går att ta av var hans svar.
När vi sedan skulle gå hem tog vi sällskap med denna tjej och en killkompis. Killkompisen och jag gick före och helt plötsligt ser jag deras skuggor torna upp sig och hans hand är på hennes röv. Jag vänder mig om och frågar vad fan de håller på med? Hon svarar hånglar. Vad fan tror du?
Jag utdelade örfil och gick hem till mamma. Flyttade ut dagen efter.
Lite senare fick jag reda på att dessa tre hade haft trekant sen. Tjejen i fråga var dessutom ihop med min bror.
My god!!
En annan gick bakom ryggen på mig. Satt och chattade med henne på msn när jag gick och lade mig. På min dator dessutom! De låg tydligen runt och hade dejter på deras gemensamma jobb.
När jag fick reda på detta brakade helvetet löst. Visst jag var inte kär i karln och skulle göra slut ändå, men man beter sig inte så.
När jag flyttade ut hade hon redan flyttat in och ställt fem stora röda rosor på bordet och skrivit stort jag älskar dig på.
Moget?
Han hade även mage att be mig inte gå med skor på hans matta när vi flyttade.
Haha skrattretande.
Har någon varit otrogen mot dig och hämnades du på ngt vis?

20111108-102159.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. missmemo

    Hahaha dubbeldoppa!
    Nä, jag har haft turen att aldrig blivit bedragen (vad jag vet iaf) och jag har aldrig varit otrogen. Finns inte på min radar, det är så jävla respektlöst!
    Beklagar verkligen att du råkat ut för såna rötägg!
    Den sista killen, hans matta hade fanimej ”råkat” spilla på eller nåt 🙂
    Dem får sitt, för eller senare 😉

  2. Babybear

    Yep. Och det gör ont!
    Jag hämnades dock inte; mitt hjärta brast och jag reagerade med iskyla och odlade en bitter cynism i flera år som singel.
    Fy fan säger jag!