Livet runt 40

Jag är hackad på iTunes

Igår somnade Olivia redan halv sju. Hon var helt färdig. Märkte inte ens att hon var så trött tills hon satt och himlade med ögonen bredvid mig i soffan och snutten långt intryckt i näsan.
Somnade på en minut.
För att sedan vakna vid halv9 och vara tvärpigg. Hon sov när Andy kom hem och när han gick in till henne för att plugga in nappen igen, så blev hon glad och pigg.
Så det slutade med att hon fick dela säng med mig och vi somnade efter 10. Så mycket för en tidig kväll vi hade planerat, då jag har sjukt ont i halsen. Missade ju slutet på Bonde söker fru as well.. men men..
Mysigt var det iallafall att ha henne bredvid mig i sängen hela natten, fötter i ryggen till trots.
Förresten.. idag har jag ett digert arbete framför mig. Efter jag fått en länk från En faders tillvaro om vilka emailadresser som var hackade till iTunes, så såg jag min email stå där.. med lösen och allt.
Igår spärrade jag mitt Mastercard omedelbums. Jag försökte ändra email på iTunes, men ”de” hade redan bytt där. Jag tror iallafall inte att det blivit något draget på mitt Mastercard.
Igår satt jag och bytte lösenord på nästan alla inloggningar jag har på internet. En del lika och en del olika. Skitsvårt att ha koll på en miljon olika lösenord ju.
Idag ska jag kontakta Apple iallafall, så får vi se hur fort vi kan lösa detta.
Om ni vill se om ni är med på listan, så gå in under tidigare inläggs kommentarer Hur firar ni jul. Där finns länken.
Fan vilka idioter det finns.
Men stort tack till En faders tillvaro för all hjälp!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. telefonfobi

    Apple var väldigt trevliga i mailet och hjälpte till inom 6 timmar, trots att det stod inom 48 på siten. Var ju som sagt värre med Google för min del, gick dock det med efter ett par dagar. Hoppas allt löser sig! Det finns många idioter i världen, att förstöra är enkelt, det är att bygga upp som är det svåra.