Livet runt 40

Samtal från Nya Zeeland

Stavas det så förresten?
Jag har laddat ner Skype till min iphone och idag hade syster och karl fixat skype 24 timmar, så vi ringde när vi vaknat till här hemma.
Det var ett tag sedan vi pratade och det är alltid lika skönt att få se deras nunor en stund. De har snart varit borta i 1 månad och har 2 månader kvar.
De har åkt upp i skytower 22o meter upp i luften med glasgolv, de har provat forsränning och ska snart testa Zorba. De har besökt Sagan om ringen byn m.m.
Sicka grejjer de är med om. Ska bli kul att se alla bilder sen när de kommer hem 20 december.
Annars idag ska vi gå en promenad i Mariebergsskogen och sen ska jag till jobbet och sjunga upp mina tonsiller igen.
Förresten.. i helgen kommer pappa och syster och hennes man och hjälper till och riva ur vårt badrum. De är så himla bra. Man behöver inte ens fråga utan de bara erbjuder sig att komma och hjälpa till. De ska få en fin pressie sen när vi sålt och förhoppningsvis gått med vinst.
Hjälp uppskattas alltid.
Så efter helgen som kommer har vi ingen dusch och ingen toa hemma. Då blir det till att flytta hem till mammi i ett par veckor. Hon har nog inget emot att bo med Olivia skulle jag tro.
Näj.. lite kaffe på det här..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Timjan o Akleja

    Vad kul att få prata lite med dem! Häftigt med en sån långresa…
    Du förresten, hur gick det när du testade ICA:s blöjor, tyckte du de var bra? Vi har ju Pampers och tycker de sitter bra men så fick jag veta (hade missat det) att de har salva/lotion i blöjorna och det känns lite onödigt så nu tänkte jag testa nån annan…
    Kram