Livet runt 40

Effektiv dag och enkelt lax-recept.

Jag och Olivia tog på oss vid 12 tiden och begav oss på promenad. Det som såg ut att vara så fint väder visade sig vara just fint väder och enorm blåst. Som tur var blåste det åt motsatt håll än vad öppningen till barnvagnen var, så det var bara jag som fick gå i enorm motvind.
Väl på jobbet träffade vi en liten söt hundvalp. Alltså så liten och söt som han var!! Den fick plats precis i Olivias knä och gosade och slickade henne på kinden. Hon var verkligen helt tokig i lille Putte. Och senil som jag är kom jag inte ihåg att ta kort på detta. Får fixa nästa gång.
Olivia var inte det minsta blyg utan tillät t.o.m. min kollega Jocke bära iväg med henne och visa hela byggnaden.
005
Och iochmed att det var kanelbullens dag fick vi naturligtvis kanelbullar som sig bör. (Jag är dock emot såna här kommersiella dagar och detta är något som butikerna själva hittat på.. Me no like).
Vi var på jobbet i 2 timmar och väl när vi skulle ta bussen hem (ja jag går bara i blåst en vända) så somnade skrutt innan vi hann utanför dörrarna.
Väl hemma var jag effektiv, gjorde 5 matlådor till Olivia, 2 med pasta och tomat-basilikasås och 3 med pasta och lax (indränkt i grädde-vispgrädde). Olivia fick självklart smaka.
Till mig och Andy gjordes det oxå lax i ugn. Världens enklaste recept får ni här:
Tag en laxbit och lägg den på en oljad ugnsfast form. Bred över creme cheese vitlök örter över laxen. Häll över lite vispgrädde och skjuts in i ugnen på 200 grader. Tinad lax ca 10 min. Frusen lax 20 min. Cirka.
009
Alltså det var så jävla gott, så gör detta och ni blir inte besvikna.. SMASK.
Nu är det TopModel del 135484768 och sen väntar jag in sista säsongen av Desperate Housewives.
Men nu förstår ni… nu är det lite marsansås med paj som ska inmundigas. Det blev ju änna litte kvar förstår ni.
SMASK på er.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.