Livet runt 40

Ska det vara så svårt att få tag på bollar?

Så var det fredag igen. Godmorgon förresten. Natten har varit relativt lugn. Andy har sovit så djupt, att jag inte kunnat sova p.g.a. hans djupa andetag.
Men jag slår vad om att när jag frågar honom sen om han sovit bra. Kommer han säga: Nej, inte vidare faktiskt. Vaknat hela tiden.
Yeah yeah…
004Jag har för övrigt den senaste tiden letat efter små bollar till Olivia att leka med.. Hon älskar bollar. Men herregud om jag vetat att det skulle vara så svårt att få tag på små mjuka bollar, typ i läder skulle jag börjat leta innan hon var född. Vi har stora filtbollar och plastbollar.
Jag har frågat på alla de stora leksaksbutikerna efter typ jongleringsbollar, fast mjukare liksom så hon kan klämma och bita i. ICKE.
Men säger ni.. vad är det för grön boll som ligger där vid skruttens fötter?
Jo.. det ska jag berätta.. Igår på Willys hittade jag en mjuk grön läderboll.
Vardå kanske ni undrar? På Willys?
Japp, på hundavdelningen. Jag fick alltså köpa en hundboll, men den lär ju tåla hårda tag iallafall och en massa bett av små bissingar.
Och Olivia ääälskar den. Det ser ni väl på bilden. Hon är sjukt intresserad.
Idag blir det att dumpa ungen hos mormor en stund. Jag ska åka och kolla på lite loppisar här i stan efter ett rumsbord. Jag skulle vilja ha ett smalt avlångt runt. Lite 50-tals stil. Just nu har vi inget bord.
Yeah yeah.. ha en bra dag.. Vi hörs säkert innan kvällen igen.
Idag blir det pizza. Hemmagjord.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.